Verzenden

VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD

Voor het verzenden van artikelen bregen wij €5,50 in rekening (wij verzenden altijd aangetekend via postnl). Voor bestellingen naar het buitenland kunnen de verzendkosten afwijken. Indien je een bestelling boven de €100,- plaats brengen wij geen verzendkosten in rekening. De aflevertijd verschilt per land. Be Younique streeft ernaar om elke order zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen Nederland streven wij ernaar jouw bestelling de volgende werkdag te leveren mits deze voor 16:00 uur besteld is en geen pre-order betreft. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

VOLG UW PAKKET

Nadat wij uw pakket hebben overgedragen aan PostNL, versturen wij dezelfde dag een e-mail met daarin het 'Track & Trace' nummer van uw pakket. Via een link in uw mail wordt u geleidt naar PostNL Track & Trace website - zo weet U precies wanneer U uw bestelling kunt verwachten!

LET OP: Op zondag en maandag verwerken wij geen bestelling omdat wij deze dagen gesloten zijn.

VERZEND OPTIES:

U kunt bij ons meerdere verzendopties selecteren bij het afrekenen, onder de €100,- betaald u €5,50 voor een standaard pakket. Wij versturen dit pakket ongeacht wat er inzit aangetekend en alleen op het huisadres. Na twee bezorg pogingen zal het pakket afgegeven worden op een Post NL locatie bij u in de buurt waar deze 7 dagen blijft liggen om afgehaald te worden. Als dit pakket niet opgehaald wordt zullen wij de door ons gemaakte verzendkosten in rekening brengen op het retour betalen van de order.

U kunt ook kiezen voor 'Bezorgen op een Post NL locatie' u kunt dan na het afrekenen de gewenste Post NL locatie kiezen. Let er wel op dat de bestelling  hier 7 dagen blijft liggen, hierna word het pakketje retour afzender gestuurd. 

Vanaf €100,- brengen wij geen bezorg kosten in rekening.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Heb je je vergist tijden het bestellen en wil je je bestelling graag annuleren? Contacteer in dat geval zo snel mogelijk onze klantenservices. Indien de bestelling net geplaatst werd, kan deze direct worden geannuleerd. Als wij het pakketje al klaar hebben liggen voor verzending zullen wij €5,50 in rekening moeten brengen voor de onkosten die wij gemaakt hebben. Mocht het pakketje al verstuurd zijn, dan dien je te wachten tot het pakketje is aangekomen, zodat je het nadien via de gebruikelijke retourprocedure kunt retourneren. 

 

WIJ VERZENDEN VIA: