Be Younique biedt de onderstaande verzendopties aan. Heb je jouw bestelling voor 16:00 uur geplaatst tijden onze openingstijden? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden (*met uitzondering van zon- en feestdagen).

Gratis verzending (orders vanaf €45,-) Met deze verzendmethode worden pakketten gratis in Nederland bezorgd bij een besteding van €45,- of meer. De pakketten worden afgeleverd door PostNL. 


Standaard verzending (orders onder de €45-) Wanneer je een bestelling plaatst onder de €45,- wordt er een verzendbedrag van €3,95 in rekening gebracht. De pakketten worden afgeleverd door PostNL.

U kunt ook kiezen voor 'Bezorgen op een Post NL locatie' u kunt dan na het afrekenen de gewenste Post NL locatie kiezen. Let er wel op dat de bestelling  hier 7 dagen blijft liggen, hierna word het pakketje retour afzender gestuurd. 

 

VOLG UW PAKKET

Nadat wij uw pakket hebben overgedragen aan PostNL, versturen wij dezelfde dag een e-mail met daarin het 'Track & Trace' nummer van uw pakket. Via een link in uw mail wordt u geleidt naar PostNL Track & Trace website - zo weet U precies wanneer U uw bestelling kunt verwachten!

LET OP: Op zondag en maandag verwerken wij geen bestelling omdat wij deze dagen gesloten zijn.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Heb je je vergist tijden het bestellen en wil je je bestelling graag annuleren? Contacteer in dat geval zo snel mogelijk onze klantenservices. Indien de bestelling net geplaatst werd, kan deze direct worden geannuleerd. Als wij het pakketje al klaar hebben liggen voor verzending zullen wij €5,50 in rekening moeten brengen voor de onkosten die wij gemaakt hebben. Mocht het pakketje al verstuurd zijn, dan dien je te wachten tot het pakketje is aangekomen, zodat je het nadien via de gebruikelijke retourprocedure kunt retourneren. 

NIET AFHALEN BESTELLING:

Als je je bestelling niet afhaalt op de afgesproken afhaallocatie, na ontvangst van een melding, dan zullen wij retourkosten in rekening brengen (€6,95). Dit doen wij dmv het bedrag in te houden van het te retour betalen bedrag. De klant is zelf verantwoordelijk voor het juiste invoeren van de email en gegevens waar deze melding op binnen komt.

WIJ VERZENDEN VIA: