RETOUREN


U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retour (op eigen kosten) retour sturen naar het onderstaande adres.

Meld het retour wel ALTIJD vooraf aan door een email te sturen naar sales@beyouniquefashion.com (hier ontvangt u geen reactie op, u kunt uw retour hierna gelijk retour sturen). 

Woont u in de buurt van Heerde of heeft u zin om eens langs onze Boutique te komen? U kunt uw retour ook hier terugbrengen. Wanneer u uw retour inlevert in de winkel, krijgt u het bedrag binnen 7 dagen retour op dezelfde manier als dat de order is betaald in onze webshop.

Wanneer u uw retour opstuurt, bewaar dan altijd het PostNL Track & Trace bonnetje totdat het retour verwerkt is (wij adviseren ook om retouren verzekerd naar ons retour te zenden. Dit om te voorkomen dat je pakketje zoek raakt bij PostNL waarna wij deze ook niet kunnen uitbetalen).

SALE items met 50% of meer korting kunnen NIET meer retour gestuurd worden naar ons, overige sale dient binnen 8 dagen weer retour te zijn bij ons!

• Retouren worden alleen geaccepteerd binnen het wettelijke retourtermijn van 14 dagen.

• De kleding is niet gedragen en/of gewassen.

• Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

• Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

• Sieraden & lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

• De originele hangtag is nog bevestigd aan het artikel.

 • Indien mogelijk het artikel in de originele verpakking + eventuele meegestuurde gratis goodies retour sturen.

• Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. 

• Onvoldoende / niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

• Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.

• Steentjes, knopen, studs & risten vallen niet onder de garantie.

• Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn geheel op eigen verantwoordelijkheid.

 
Op bovenstaande voorwaarden worden GEEN uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer je een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, dan kunnen wij deze niet verwerken en niet over gaan op terugbetaling.
Retour adres: Be Younique, dorpsstraat 46, 8181 HS HEERDE.

 

WANNEER STAAT HET AANKOOPBEDRAG WEER OP MIJN REKENING?

Het aankoopbedrag wordt binnen enkele werkdagen. teruggestort op je rekening nadat wij het retour hebben verwerkt. Dit geldt echter niet voor de ingeleverde spaarpunten, deze komen te vervallen. 

Het geld wordt teruggestort op het betaalmiddel dat je tijdens het plaatsen van de bestelling gebruikt hebt: hetzij je betaalrekening, hetzij je creditcardrekening, hetzij je PayPal-account. Mocht de automatische terugbetaling niet binnen 7 werkdagen plaatsvinden, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Als je hebt gekozen voor betaling per factuur wordt je factuur aangepast aan de hand van de veranderingen in de originele bestelling. Klik hier om meer te weten over het terugbetalingsproces via Klarna Factuur.

Wij sturen je een e-mail wanneer de terugbetaling heeft plaatsgevonden. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening staat. Wanneer je betaald hebt met een creditcard zul je het bedrag op het een maandoverzicht terugvinden.

KAN IK ARTIKELEN VAN EEN BEPAALDE BESTELLING OP TWEE VERSCHILLENDE TIJDSTIPPEN RETOURNEREN OF RUILEN?

Wij verzoeken je om alle retourartikelen van één bepaalde bestelling gelijktijdig aan te melden en retour te sturen. Zorg er dus voor dat je zeker van je stuk bent, alvorens je de retour aanmeldt. Als je je retourpakket nog niet hebt weggebracht en je zou graag nog een extra artikel retourneren, contacteer dan zo snel mogelijk onze klantenservice.

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET DE RETOUR VOLDOEN?

Alle te retourneren producten (artikelen, verpakkingen, eventuele accessoires, etc.) dienen perfect intact te worden teruggestuurd. Na ontvangst van een retourzending, onderzoekt Be Younique de perfecte staat van de geretourneerde artikelen. Terugbetaling kan niet plaatsvinden als de geretourneerde producten door de klant zichtbaar gebruikt en/of beschadigd zijn en deze beschadigingen verkoop van de producten onmogelijk maakt. Als de retour geweigerd wordt door Be Younique, dan worden de producten teruggestuurd naar de klant op kosten van Be Younique. De klant kan in dit geval geen recht uitoefenen op terugbetaling, tenzij het product non-conform blijkt te zijn. 


Als Be Younique een retourpakket ontvangt waarvan de inhoud niet voldoet aan de hierboven vernoemde voorwaarden, dan kan Be Younique de klant factureren voor de reparatiekosten.

Als we een retourzending in ontvangst nemen, waarvan de inhoud niet voldoet aan de hierboven vernoemde voorwaarden en als de klant daarbij geprofiteerd heeft van een voortijdige terugbetaling, behoudt Be Younique zich het recht om het desbetreffende bedrag te vorderen op de klant. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze Algemene Voorwaarden.

NIET AFHALEN BESTELLING:

Als je je bestelling niet afhaalt op de afgesproken afhaallocatie, na ontvangst van een melding, dan zullen wij retourkosten in rekening brengen (€6,95). Dit doen wij dmv het bedrag in te houden van het te retour betalen bedrag. De klant is zelf verantwoordelijk voor het juiste invoeren van de email en gegevens waar deze melding op binnen komt.