Be Younique biedt de onderstaande verzendopties aan. Heb je jouw bestelling voor 16:00 uur geplaatst tijden onze openingstijden? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden (*met uitzondering van zon- en feestdagen).

Gratis verzending (orders vanaf €45,-) Met deze verzendmethode worden pakketten gratis in Nederland bezorgd bij een besteding van €45,- of meer. De pakketten worden afgeleverd door PostNL. 


Standaard verzending (orders onder de €45-) Wanneer je een bestelling plaatst onder de €45,- wordt er een verzendbedrag van €3,95 in rekening gebracht. De pakketten worden afgeleverd door PostNL.

U kunt ook kiezen voor 'Bezorgen op een Post NL locatie' u kunt dan na het afrekenen de gewenste Post NL locatie kiezen. Let er wel op dat de bestelling  hier 7 dagen blijft liggen, hierna word het pakketje retour afzender gestuurd. 

 VOLG UW PAKKET

Nadat wij uw pakket hebben overgedragen aan PostNL, versturen wij dezelfde dag een e-mail met daarin het 'Track & Trace' nummer van uw pakket. Via een link in uw mail wordt u geleidt naar PostNL Track & Trace website - zo weet U precies wanneer U uw bestelling kunt verwachten!

LET OP: Op zondag en maandag verwerken wij geen bestelling omdat wij deze dagen gesloten zijn.

NIET AFHALEN BESTELLING:

Als je je bestelling niet afhaalt op de afgesproken afhaallocatie, na ontvangst van een melding, dan zullen wij retourkosten in rekening brengen (€6,95). Dit doen wij dmv het bedrag in te houden van het te retour betalen bedrag. De klant is zelf verantwoordelijk voor het juiste invoeren van de email en gegevens waar deze melding op binnen komt.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Heb je je vergist tijden het bestellen en wil je je bestelling graag annuleren? Contacteer in dat geval zo snel mogelijk onze klantenservices. Indien de bestelling net geplaatst werd, kan deze direct worden geannuleerd. Als wij het pakketje al klaar hebben liggen voor verzending zullen wij €5,50 in rekening moeten brengen voor de onkosten die wij gemaakt hebben. Mocht het pakketje al verstuurd zijn, dan dien je te wachten tot het pakketje is aangekomen, zodat je het nadien via de gebruikelijke retourprocedure kunt retourneren. 

WIJ VERZENDEN VIA:


RETOURNEREN:

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retour (op eigen kosten) retour sturen naar het onderstaande adres.

Vanzelfsprekend zijn de artikelen niet gedragen en zijn ze voorzien van het originele label en verpakt in de originele verpakking. Indien je verder bent gegaan dan noodzakelijk om te beoordelen of je het artikel wenst te behouden, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen of het retour weigeren. 

Woont u in de buurt van Heerde of heeft u zin om eens langs onze Boutique te komen? U kunt uw retour ook hier terugbrengen. Wanneer u uw retour inlevert in de winkel, krijgt u het bedrag binnen 7 dagen retour op dezelfde manier als dat de order is betaald in onze webshop.

*Wanneer u uw retour opstuurt, bewaar dan altijd het PostNL Track & Trace bonnetje totdat het retour verwerkt is (wij adviseren ook om retouren verzekerd naar ons retour te zenden. Dit om te voorkomen dat je pakketje zoek raakt bij PostNL waarna wij deze ook niet kunnen uitbetalen).

*Plak het adres duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket. Zorg dat je eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.  

>> Lees meer over ruilen en retourneren. <<