Welkom bij Be Younique!

De modewinkel van de Veluwe die met veel passie door ons (Lisa & Herma) gerund wordt. In 2013 ben ik gestart met mijn winkel Be Younique in Heerde & in 2017 is hier een online webshop bij gekomen. Door aanhoudende drukte is mijn moeder erbij gekomen om af ten toe te helpen maar dat is een beetje uit de hand gelopen haha. 

 

Wij staan dan ook gezellig elke dag samen in de winkel, je zult dus altijd een van ons op de winkel vloer tegen komen of aan de telefoon te spreken krijgen. Via instagram, mail & andere socials zul je al snel antwoord krijgen van mij zelf. Wij runnen samen met veel liefde en passie de winkel en dat zul je ook in alles merken.

 

Wij bieden van onze merken ( NIKKIE, JOSH V, FIFTH HOUSE & LIU-JO)  grote collecties aan, hierdoor vervullen wij een grote regio functie en trekken wij mensen uit heel Nederland naar onze winkel toe. Wij merken dat onze klanten rustig een uurtje of zelfs langer willen rijden om een bezoekje te brengen aan onze boutique.

 

Een van redenen dat mensen het ervoor over hebben om een stukje te rijden is omdat wij de enige SHOP IN SHOP zijn in Nederland van ons merk JOSH V, en dit hebben gecombineerd met een mega corner store van NIKKIE. Wij hebben een grote koffie tafel bij onze paskamers staan waardoor het ook prettig is voor de man om gezellig mee te komen & te genieten van een kopje koffie terwijl jij lekker kunt passen. 

 

Ook willen wij jullie graag voorstellen aan Bella en Beer, ook deze twee pluizen bolletjes kun je tegenkomen bij ons op de winkelvloer. Wel net zo gezellig vinden wij!

Tot zien bij Be Younique!