Hallo lieve klanten,
Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Inmiddels bestaat onze fysieke winkel in Heerde sinds 2013 en onze webshop sinds 2016.
 
Mijn naam is Lisa Bloemendaal en ik ben de eigenaresse van de boutique Be Younique in Heerde. Mijn moeder Herma van Lohuizen en ik staan samen in onze winkel en je zult daarom ook altijd 1 van ons tegen komen in de winkel of een van ons aan de telefoon krijgen.
Samen stellen wij alle collecties samen, wij hopen een divers aanbod te bieden voor zowel een jonger als een ouder publiek. Van al onze merken bieden wij een grote collectie aan, zo zijn wij van JOSH V een shop in shop, van NIKKIE een identity corner & van FIFTH HOUSE corner store! Dit betekent dat wij bijna de hele collectie in onze winkel & webshop verkopen, hiermee proberen wij om vooral een regionale functie te vervullen! Er is niets zo vervelend als een heel eind rijden, als de kans groot is dat iets niet op voorraad is.
Regelmatig organiseren wij in onze winkel leuke fashion events zoals een meet & greet met de personen achter onze merken (Nikkie Plessen, Josh Veldhuizen) of andere bekende styliste zoals een Leco Zadelhoff & Lonneke Notenboom.
Heel veel shop plezier, zowel onze winkel als in onze webshop!